Menu

Fysio in Beeld award

4 november 2018

Verdient onze fysiotherapeut Ingrid Kempinski het om in het zonnetje gezet te worden? Wij vinden van wel!

Op zaterdag 8 december 2018 is het de Dag van de Fysiotherapeut. Het KNGF reikt die dag de Fysio in Beeld award uit. Dit is dé talent award voor die fysiotherapeut, groep fysiotherapeuten of praktijk die volgens collega- fysiotherapeuten in 2018 een bijzondere prestatie heeft geleverd.

Ingrid is voor deze award genomineerd door haar collega’s bij het ParaMedisch KinderCentrum Zuid in Sittard, waar zij naast Adelante Kind & Jeugd ook werkt. Ingrid is nu 30 jaar fysiotherapeut. Daarvan zet ze zich al 20 jaar in voor interprofessionele samenwerking, waarin de hulpvraag van het kind en zijn ouder centraal staat.

Help jij ons mee om Ingrid de Fysio in Beeld award te laten winnen? Je kunt (t/m 4 december) je stem uitbrengen via deze link

Het interview met Ingrid door het KNGF lees je hier

<toon alle berichten