Menu

Crowdfunding voor speelplaats in Valkenburg

23 november 2018
Berichtje van de team Vroegrevalidatie uit Valkenburg:
Hallo allemaal,

Zoals de meesten van jullie weten zijn wij bezig met het vernieuwen van onze speelplaats in Valkenburg. We hebben een plan gemaakt zodat alle kinderen weer uitgedaagd worden tijdens het buitenspelen! Echter is buitenmateriaal erg duur. Daarom hebben wij ook jullie hulp nodig. Naast donaties van de Provincie Limburg, Stichting Old Grand-Dad Club Nederland, Stichting Vooruit en Je droomauto, waarmee we al een heel eind komen, zijn we voor de laatste stap begonnen met een Crowdfunding actie. Kijk en doneer via www.doneeractie.nl/speelplaats-peutergroep/-31336.
Wij zouden het op prijs stellen als jullie deze link via Facebook, mail of andere manieren onder de aandacht willen brengen van andere mensen. Zodat we zo snel mogelijk ons doel kunnen realiseren en misschien wel in het voorjaar of in de zomer kunnen gaan genieten van een nieuwe speelplaats!

Alvast bedankt namens alle kinderen en de groepsleiding.

<toon alle berichten