Menu

Adelante in themanummer over spierziekten van het Nederlands Tijdschrift voor Revalidatiegeneeskunde

5 november 2018

Adelante was in september bij het spierziektecongres in Veldhoven goed vertegenwoordigd en onze stand trok de nodige aandacht. Ruim 1900 bezoekers, veel leden van Vereniging Spierziekten Nederland, bezochten het congres op 15 september. Adelante gaf die dag uitgebreid informatie over revalidatie bij neuromusculaire aandoeningen en chronische pijn bij spierziekten. Daarnaast spraken twee collega’s van de zitpoli cliënten in een rolstoel aan om hen te informeren over een juiste zithouding.

In het themanummer over spierziekten van het Nederlands Tijdschrift voor Revalidatiegeneeskunde is vervolgens een artikel verschenen over het congres. Twee opvallende presentaties werden belicht. Eén is een stand van Adelante fysiotherapeut en bewegingswetenschapper Albère Köke en revalidatiearts Angeliek Zwinkels over pijn bij een spierziekte. Lees het artikel hier.

<toon alle berichten