Menu

Succesvolle informatieavond voor mensen met een amputatie

8 oktober 2018

Afgelopen dinsdag 2 oktober organiseerde KorterMaarKrachtig, de landelijke vereniging voor mensen met een amputatie en/of aangeboren reductie van een ledemaat, een informatieavond voor patiënten. De avond werd georganiseerd in samenwerking met Adelante, Livit en Ortho-Technics en vond plaats bij Adelante in Hoensbroek.

De informatieavond werd druk bezocht, er waren bijna vijftig aanmeldingen. Er stonden twee onderwerpen op het programma: osseoïntegratie (klikprothese) en een computergestuurde knie, Kenevo. Vanuit verschillende invalshoeken is informatie verstrekt (medisch, revalidatiebehandeling, technisch en de ervaringen vanuit de patiënt). De avond is goed verlopen in een ontspannen sfeer. Er zijn veel vragen gesteld en reacties waren heel positief. Zeker voor herhaling vatbaar dus! Volgend jaar wordt weer zo’n avond georganiseerd is samenwerking met Korter Maar Krachtig met andere onderwerpen. Bekijk de foto’s in het fotoboek rechts voor een impressie.

<toon alle berichten