Menu

Informatiemiddag over slechthorendheid

1 oktober 2018

Hebt u ook zo’n probleem met het verstaan van anderen in een groep? Gaat u ook steeds minder graag naar feestjes en recepties? Slechthorendheid, matig of ernstig, kan een enorme impact hebben op uw leven en sociale contacten. Er rust nog een taboe op dit onderwerp en onderzoek naar slechthorendheid wordt het liefst zo lang mogelijk uitgesteld. Terwijl er allerlei mogelijkheden zijn om beter te kunnen omgaan met minder horen.

De infomiddag is bedoeld voor slechthorenden, familie, vrienden, professionals of andere geïnteresseerden

Een programma met boeiende lezingen en met een culturele dan wel bijzondere
verrassing. Diverse aanwezige organisaties en instanties zullen u van allerlei
bruikbare informatie voorzien.

 

<toon alle berichten