Menu

Spaar voor de Adelante mytylschool bij supermarkt Jumbo

23 september 2017

Van woensdag 4 oktober t/m dinsdag 21 november 2017 kan er bij supermarkt Jumbo in Meerssen gespaard worden voor de Adelante mytylschool in Valkenburg! Samen met familie en vrienden kunnen klanten van Jumbo sparen voor spel- en leermaterialen voor de basisschool. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe step, (houten) spellen, een zandbak of een voorraad knutselmaterialen. 

Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van € 10,- een schoolpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen zij heel eenvoudig de punten toewijzen aan een deelnemende basisschool. Hoe meer punten een school verzamelt, hoe meer ze kunnen besteden aan spel- en leermaterialen. 

Aan het einde van de actie wordt het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende scholen in de regio op basis van het aantal ontvangen schoolpunten. Iedere school krijgt vervolgens een cheque uitgereikt waarmee aankopen (zonder of met bijbetaling) kunnen worden gedaan uit een grote selectie producten van gerenommeerde schoolleveranciers. 

Adelante heeft drie spaardoelen. Bekijk ze hier! Dit is tevens de pagina om je punten toe te kennen aan onze school. Alvast bedankt!

<toon alle berichten