Menu

Kom in actie voor Steptember

3 september 2017

Medewerkers van Adelante zetten stappen voor de actie 'Steptember', die ieder jaar in september wordt georganiseerd voor cerebrale parese.

Van 4 september tot 1 oktober zetten Adelante medewerkers van team Ulekids (van school Ulingshof uit Venlo) elke dag 10.000 stappen om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor kinderen en volwassenen met cerebrale parese*.

Wil jij team Ulekids met een paar euro sponsoren? Dat kan door op deze link te klikken!
Maak samen met het team het verschil in het leven van mensen met cerebrale parese, de lichamelijke handicap die het vaakst voorkomt bij kinderen. Het geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek, contact met lotgenoten en voorlichting.

*Een ontwikkelingsstoornis die gekenmerkt wordt door motorische stoornissen.

Ulekids

<toon alle berichten