Menu

Adelante Watersportweek 2017 gestart

18 september 2017

Van maandag 18 t/m vrijdag 22 september 2017 brengen een aantal revalidanten van verschillende afdelingen van Adelante plus begeleiders de week door op de Loosdrechtse Plassen. De Watersportweek wordt elk jaar in september georganiseerd door medewerkers van Adelante Volwassenrevalidatie. 

Elke revalidant is geselecteerd vanuit het team met een ander doel. Deze persoonlijke doelen zijn vaak heel uiteenlopend; grenzen verleggen of juist grenzen leren respecteren, vertrouwen krijgen in eigen mogelijkheden, angst overwinnen, leren deel te zijn van een groep, het organiseren en plannen van activiteiten, het in de kliniek geleerde durven in praktijk te brengen, kennis maken met een (nieuwe) sport, een doorbreking van een soms lang revalidatietraject, het genieten van het in de buitenlucht actief zijn, onderlinge gesprekken, elkaar helpen waar nodig.

Aftrap
De Watersportweek is onlangs afgetrapt met een informatiebijeenkomst in restaurant de Oase bij Adelante in Hoensbroek. De groep kon voor het eerst met elkaar kennismaken en er werd verteld hoe de week er ongeveer uit zal zien. Revalidanten en familieleden kregen een film te zien van een Watersportweek van twee jaar geleden. Op deze manier werden spanning en vraagtekens weggehaald. De groep is enthousiast en heeft er zin. 

Maandag 18 september is de week van start gegaan. Wij wensen iedereen veel plezier. Binnenkort volgen foto's hier op de website!

Watersportweek

<toon alle berichten