Menu

Werknemer én ex-revalidant van Adelante spreekt over werken met een handicap

29 augustus 2017

Morgen, woensdag 30 augustus zal Serf Willems, al 15 jaar medewerker front office van Adelante én ex-revalidant, spreken over werken met een handicap bij een bijeenkomst van Boston Scientific in Kerkrade. 

Boston Scientific creëert toonaangevende medische oplossingen die het leven beter maken van mensen overal ter wereld (bekijk de corporate video hier). De bijeenkomst voor het management team van Boston Scientific is genaamd ‘Roll-out D&I Global Strategy, Unconscious Bias and Disability Awareness training’. Camille Chang Gilmore uit de USA (Vice President, Human Resources Officer en Global Chief Diversity Officer van Boston Scientific) is aanwezig bij deze bijeenkomst.

Deborah Dagit is deze middag gastspreker. Zij heeft haar beroep gemaakt van ‘diversity & inclusion’. Diversiteit gaat over de mix, de verschillen. Inclusie over hoe we met deze verschillen omgaan. Deb heeft meer dan twintig jaar werkervaring en levenslange persoonlijke ervaring als persoon met een handicap. Zij helpt organisaties bij het ontwikkelen en onderhouden van een omgeving waar diversiteit wordt gewaardeerd en inclusie de norm is. Zie www.debdagitdiversity.com.

‘Onze’ Serf is uitgenodigd om naast de verhalen en voorbeelden uit de USA dit onderwerp ook een lokaal gezicht te geven. Deb Dagit zal Serf interviewen en vragen stellen over een baan zoeken met een handicap, werken met een handicap, zijn job bij Adelante etc.

Adelante is bij uitstek een organisatie waar ‘diversity & inclusion’ wordt toegepast. Wij bieden al geruime tijd mensen met een handicap werkmogelijkheden. Wij implementeren het geratificeerde verdrag inzake de rechten van personen met een handicap (CRPD) verder en zullen ons aanbod in de nabije toekomst verder vergroten.

<toon alle berichten