Menu

Wegwerkzaamheden nabij Adelante in Valkenburg

14 augustus 2017

De Onderstestraat en een gedeelte van de Geulhemmerweg tot aan de Geulhemermolen in Valkenburg worden voorzien van een nieuwe asfaltlaag met fietsstroken aan beide zijden. De werkzaamheden vinden plaats van 11 juli t/m 25 augustus 2017.

De werkzaamheden zijn gestart op 11 juli en zullen duren tot 26 augustus 2017 met een vakantie periode van 31 juli t/m 18 augustus. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de planning aangepast worden.

Op 21 augustus wordt gestart met het verwijderen van de oude asfaltlaag in de Onderstestraat (vanaf de Wolfsdriesweg (Berg&Terblijt) richting Houthem (Adelante). De nieuwe asfaltlaag zal op 22 en 23 augustus worden aangebracht, die dagen is er dan ook geen doorgang mogelijk alleen via het trottoir. Op 24 augustus zal dan de belijning worden aangebracht wat ook enige hinder kan veroorzaken er zal dan wel een beperkte doorgang zijn.

De projectleider is op de hoogte van de zorg die Adelante verleent en zal in geval van calamiteiten de hulpdiensten altijd doorgang verlenen.

Hou rekening met deze werkzaamheden! Indien er vragen / opmerkingen zijn, neem dan contact op met het Servicebureau Kinderen.

 

<toon alle berichten