Menu

Succesvolle vijfde editie Adelante Challenge

22 augustus 2017

Afgelopen zondag 20 augustus vond alweer de 5e editie van de Adelante Challenge plaats. Ook dit jaar werd de Geulhemmerberg in Berg en Terblijt weer door een grote groep handbikers meermaals beklommen.

Vanwege het NK in België afgelopen weekend misten we enkele Belgische handbikers. Maar er bleven genoeg rijders over om er weer een prachtig evenement en een mooie wedstrijd van te maken.

De bestuursleden Jeroen Offermans (penningmeester), Esther Granneman (algemene zaken) en Jeroen van der Veen (voorzitter) dragen na vijf jaar het stokje over. De gesprekken met de Stichting Adelante on Wheels worden opgepakt. Hopelijk houden we volgend jaar de 6e editie van deze succesvolle formule!

Bekijk de foto's van Adelante Challenge 2017.

<toon alle berichten