Menu

Pablosysteem als eerste operationeel bij Adelante

31 augustus 2017

Adelante is altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van revalidatie. Innovatieve bedrijven als Tyromotion weten hun weg naar Adelante daardoor goed te vinden. Als eerste in Nederland heeft Adelante volwassenenrevalidatie deze zomer het Pablosysteem van Tyromotion in gebruik genomen.

Het Pablosysteem bestaat uit een aantal  apparaten waarmee vooral mensen met milde arm/hand problematiek veilig en zelfstandig kunnen oefenen. Het is geschikt voor zowel revalidanten met centraal neurologisch letsel als revalidanten met orthopedisch letsel en kan daarmee diagnose-overstijgend ingezet worden. Het is bovendien eenvoudig instelbaar, voldoet aan enkele specifieke maatwerkwensen, werkt motiverend voor de revalidant en biedt de mogelijkheid tijdens de training meerdere revalidanten tegelijk te begeleiden. Het Pablosysteem is een nieuwe therapeutische oplossing waarmee revalidanten op een efficiënte manier het actief bewegen van arm en hand kunnen trainen met als doel de aangedane arm/hand weer te gebruiken bij activiteiten thuis.

Wilt u meer weten over het Pablo Systeem, neem dan contact op met Han Franck (ergotherapeut/onderzoeker van Adelante).

Pablo2

<toon alle berichten