Menu

Uitnodiging: Kanker en werk, geen vanzelfsprekende combinatie

19 juli 2017

30.000 tot 40.000 werknemers in Nederland krijgen jaarlijks de diagnose kanker. Zo’n diagnose is ingrijpend en de wereld staat voor de werknemer op zijn kop. Vaak worden mensen met kanker geconfronteerd met behandelingen die van zichzelf ziekmakend zijn. Het is soms voor beide partijen, werknemers en werkgevers, lastig om een balans te vinden tussen ‘zorgen voor’ en zakelijkheid. Deze processen kunnen ertoe leiden dat de afstand tussen werknemer en werkgever, ongewild, groter wordt, terwijl onderzoek wel heel duidelijk aantoont dat deelnemen aan werk gezondheidsbevorderend is.

Op 14 september 2017 verzorgt Adelante daarom een bijzondere ontmoeting. Adelante maakt revalidatie voor volwassenen mogelijk in heel Limburg. De mensen die bij Adelante komen voor behandeling of advies, hebben te maken met een gezondheidsprobleem. Dat kan tijdelijk zijn, maar ook permanent. Zo zien wij ook mensen die te maken hebben met kanker en als gevolg hiervan vermoeidheidsklachten hebben en/of slaapproblemen, concentratieproblemen, pijn, somberheid en angsten. Deze klachten kunnen ertoe leiden dat uw medewerker moeite heeft met het hervatten in werk. Daarom willen we u uitnodigen en meer vertellen over oncologische revalidatie bij Adelante en de plek van Adelante Arbeidsre-integratie binnen revalidatie. Deze ontmoeting vindt plaats op een bijzondere plek, waarvan wij vinden dat iedereen deze moet (leren) kennen. Deelname is gratis.

Wat?
Ontmoeting 'Kanker en werk, geen vanzelfsprekende combinatie'

Wie?
Werkgevers, HR-adviseurs en andere geïnteresseerden

Wanneer?

14 september 2017, van 15.00 tot 18.30 uur

Waar?
Toon Hermans Huis Parkstad
Wilhelminaplein 24, 6411 KW Heerlen
Telefoon: 045-542 77 88
E-mail:info@toonhermanshuisparkstad.nl

Programma
15.00 tot 15.15 uur Ontvangst
15.15 tot 15.45 uur Welkomswoord en introductie Toon Hermans Huis, Parkstad
15.45 tot 16.45 uur Oncologische revalidatie en Arbeid
16.45 tot 17.15 uur rondleiding Toon Hermans Huis
17.15 tot 18.30 uur netwerken met een klein hapje en een drankje

Indien u geïnteresseerd bent om deze presentatie en netwerkborrel bij te wonen, vragen wij u om zich aan te melden bij m.mommers@adelante-zorggroep.nl Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar en we behandelen de inschrijvingen op basis van volgorde. Voor nadere informatie kunt u altijd contact opnemen met Daniëlle Klerken (045 – 528 30 96) of Max Mommers (045 – 528 27 55).

<toon alle berichten