Menu

CliniClowns bezoeken Adelante onderwijs

22 juli 2017

Maandag 26 juni, maandag 3 juli en maandag 10 juli hebben de CliniClowns een bezoek gebracht aan de klassen regenboog, zon, ster, groep 3, blauw, geel, paars, groen en de instroomgroep van Adelante in Valkenburg.

Wat was het een feest om hen in de klas te mogen ontvangen. Ze speelden met zijn drieën een voorstelling over post. Er kwamen postduiven aan te pas en natuurlijk ook een brievenbus. Maar wat als de pakjes er niet doorheen passen? Of als je samen van de fiets valt? Er werd gezongen, gedanst en vooral veel gelachen! Het was een waar feest om de kinderen te zien glunderen en om te zien hoe de CliniClowns hun voorstelling aanpasten aan de reacties van de kinderen in de verschillende groepen. Petje af!

Clini Clowns

<toon alle berichten