Menu

Yves Krauth in 'Het gezicht van Adelante' op Facebook

8 juni 2017
“Na mijn revalidatie vroeg mijn fysiotherapeut of ik nog iets voor Adelante wilde betekenen. Hij zag dat ik andere dwarslaesiepatiënten motiveerde en een goede impact op ze had. Je gaat door zo’n fysieke en emotionele molen als je opeens niet meer kunt lopen. Mensen zitten met vragen die ik ook had. Ik probeer ze te leren om geduld te hebben. De tijd gaat antwoorden geven. Ik ben dus gebleven en help andere dwarslaesierevalidanten nu.”

Lees het verhaal van Yves Krauth (40) uit Kelmis (België). Yves werkt als ervaringsdeskundige voor Adelante in Hoensbroek en voor een Belgisch bedrijf in technische orthopedie voor mensen met een beperking. In 2009 belandde Yves, toen 33 jaar, na een motorongeluk met een dwarslaesie in een rolstoel. Het leven van Yves voor en na het ongeval is 180 graden omgedraaid. 

Lees Yves hele verhaal.

Yves Krauth 2017

<toon alle berichten