Menu

Voetbalteam Adelante Kickers 2e op Robinstijn toernooi

24 juni 2017

Afgelopen zaterdag 17 juni vond in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade de tweede editie van het Robinstijn toernooi plaats, voor jonge talenten met een beperking. Adelante werd uitgenodigd om met het eigen team ‘Adelante Kickers’ deel te nemen. 

En dat hebben de overige deelnemers geweten! Alle vier de poulewedstrijden, waarin de Adelante Kickers goed en gedisciplineerd voetbal lieten zien, werden gewonnen. Na de lunch moesten de nummers 1 en 2 nogmaals aantreden voor de finale. Uiteindelijk moesten penalty’s de beslissing brengen. Helaas voor Adelante liep dit uit op een overwinning (en dus toernooiwinst) van de tegenpartij.

Onze speler Julian Quadackers werd wel nog uitgeroepen tot de beste speler van het toernooi! Dat maakte de teleurstelling over het verlies wat draaglijker. Onze helden kijken vol trots terug op hun geleverde prestatie.

 

Adelante Kickers

 

 

<toon alle berichten