Menu

Oriënterend bezoek ex first lady van Georgië aan Adelante Hoensbroek

8 juni 2017

Met trots ontvingen wij afgelopen week Sandra E. Roelofs bij Adelante in Hoensbroek. Mevrouw Roelofs is de Nederlandse echtgenote van de Georgische voormalig president Micheil Saakasjvili. Zij wil in Georgië een revalidatiekliniek gaan opstarten. 

Om zich te oriënteren heeft zij Adelante locatie Hoensbroek uitgekozen voor een bezoek. Donderdag, 8 juni, bezocht zij Adelante. Jean-Paul Essers, Yvette van Horn (Raad van Bestuur Adelante) en Peter van Essen (Kwaliteit en Beleid Adelante) gaven mevrouw Roelofs en de heer en mevrouw Hagenouw (Orde van den Prince) een inkijkje in Adelante aan de hand van diverse presentaties. Onze visie en werkwijze kwamen onder andere uitgebreid aan bod en natuurlijk volgde een rondleiding.

Micheil Saakasjvili was van 2004-2013 president van Georgië. Mevrouw Roelofs is zeer actief met gezondheidsprojecten in Georgië. Middels de stichting SOCO verzorgt zij onder meer studiebeurzen, zorg aan taaislijmpatiëntjes en ondersteuning aan Medisch Mobile teams en nog vele andere (merendeels) zorggerelateerde projecten. Momenteel heeft zij de ambitie om in Georgië een modern revalidatiecentrum op te zetten.

Via de voorzitter van afdeling Heerlen Orde van den Prince, de heer Hagenouw, kwam mevrouw Roelofs in contact met Adelante. Wij zijn trots dat zij haar oog op Adelante heeft laten vallen voor haar oriëntatie en dat ze enthousiast en zeer te spreken was over onze revalidatiekliniek en werkwijze. 

Sandra Roelofs_RvB

<toon alle berichten