Menu

Nieuwe skelters voor Adelante mytylschool

3 juni 2017

De Adelante mytylschool is in aanmerking gekomen voor een sponsoring van stichting Aktie ’68. De stichting maakt zich hard om de belangen van mensen met een beperking te bevorderen, in het bijzonder kinderen en dat in de ruimste zin van het woord. Als school zamelen we ieder jaar kleding in voor Aktie ’68, maar deze stichting steunt zelf ook goede doelen.

Een tijdje geleden diende juf Joyce uit groep 6/7 een uitgebreide sponsoraanvraag in bij stichting Aktie '68, voor de aanschaf van geschikt buitenspeelmateriaal voor onze leerlingen. Enkele weken later hoorden we dat deze sponsoraanvraag toegekend zou worden, dat was natuurlijk geweldig nieuws! Zodoende hebben we zes prachtige en stoere skelters voor onze leerlingen kunnen aanschaffen.

De skelters stonden al enkele weken ‘te trappelen’ in de gang, maar mochten op vrijdag 12 mei eindelijk voor het eerst echt naar buiten. Daar hebben we natuurlijk samen een feestelijke gebeurtenis van gemaakt. Sindsdien genieten de leerlingen in de grote pauze van de nieuwe en zeer populaire aanwinsten.

We willen stichting Aktie ’68 en juf Joyce ontzettend bedanken voor hun grote inzet en bijdrage!

Skelters Stichting Aktie '68

<toon alle berichten