Menu

Kinderopvang Awards 2017: De Bereboot nummer 2 van Limburg

21 juni 2017

Ook dit jaar heeft Kinderdagverblijf De Bereboot weer meegedaan met de Kinderopvang Awards 2017. 

Ouders hebben hun mening gegeven en met een gemiddelde score van 8,8 is de Bereboot tweede van Limburg geworden. Een resultaat waar wij trots op zijn. Goed om te zien dat ouders enthousiast zijn over onze opvang! Dank aan iedereen die de vragenlijst heeft ingevuld en een review heeft geschreven. Om het te vieren was er 19 juni lekker vers fruit voor de kinderen.

De Bereboot is een kinderdagverblijf voor kleintjes tot 4 jaar. Het is gelegen op het terrein van Adelante in Hoensbroek en bedoeld voor álle kindjes uit de buurt, kindjes van Adelante medewerkers, cliënten... noem maar op! Lees meer.

 

Kinderopvang Awards 2017

<toon alle berichten