Menu

Ervaringsverhaal 'Steeds een optimist'

13 juni 2017

“Ik was vijftien jaar toen ik een virus in m’n ruggenmerg kreeg. Binnen een week kon ik niet meer lopen. Na een paar maanden dokteren, belandde ik in Hoensbroek, in de alom bekende revalidatiekliniek. Klinkt misschien raar, maar dat gun ik iedereen. Daar leren ze je het leven op te pakken. Daar besef je dat niets onmogelijk is, dat álles kan. Of het nu je rijbewijs, zwemmen, skiën of paragliden is. Daar ervaar je ook dat er altijd mensen zijn die het nog véél moeilijker hebben dan jij. Ik had slechts ‘verlamde benen’, terwijl andere medebewoners alleen nog hun hoofd konden bewegen. Dus, count your blessings. Ik heb na Hoensbroek in een roes het leven opgepakt.”

Aldus Connie Salden, in Dagblad De Limburger van 7 juni jl.

Lees hier het volledige artikel.  

<toon alle berichten