Menu

Adelante Sport- & Beweegdag 2017 heel succesvol

15 juni 2017

De Adelante Sport- & Beweegdag 2017 die plaats vond op donderdag 8 juni was een groot succes. Het was de 42ste editie. Dit jaar was gekozen voor een nieuwe opzet. De dag werd druk bezocht door revalidanten, ex-revalidanten, hun begeleiders, mensen uit de omgeving en meer.

Er was een druk programma opgesteld voor de aanwezigen. In drie blokken kon men deelnemen aan diverse sport- en beweegactiviteiten. Van balsport en waterspelen tot wandklimmen en boogschieten, er was voor ieder wat wils. Tussendoor vond er een modeshow plaats van kleding voor mensen met een lichamelijke beperking, een dansshow en trad het koor Adelante Zingt! op. 

Doelstelling van onze sportdag was om mensen met een lichamelijke beperking (en hun begeleider(s)), kennis te laten maken met verschillende beweegactiviteiten en aanbieders. Adelante wilde laten zien en ervaren wat het belang van sport en bewegen is. Hiervoor reikten we tijdens de Sport- en Beweegdag allerhande manieren/producten/activiteiten/organisaties aan om, ondanks een beperking, een actieve leefstijl na te streven. En natuurlijk stond, zoals voorgaande jaren, gedurende de gehele dag ‘het gezellig samenzijn’ hoog in het vaandel.  

Bekijk de foto's rechtsboven op deze pagina.

<toon alle berichten