Menu

Meld u nu aan voor de Adelante Sport- & Beweegdag 2017

4 mei 2017

Heeft u een lichamelijke beperking en wilt u graag kennis maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten? Dan nodigen wij u graag uit voor onze vernieuwde Sport- & Beweegdag op donderdag 8 juni 2017 bij Adelante in Hoensbroek! 

Het thema van deze dag is ‘blijf in beweging’. Het is  belangrijk om te bewegen en om in beweging te blijven, zeker na revalidatie. Tijdens de Sport- & Beweegdag kunt u bij ons diverse sport- en beweegactiviteiten uitproberen om te ervaren of een activiteit daadwerkelijk geschikt voor u is. Ook is er informatie te verkrijgen over waar u de beweegactiviteit kunt voortzetten, bijv. dichter bij u in de buurt. Diverse beweegaanbieders uit de provincie Limburg zullen hun sport- en beweegaanbod presenteren. Dit allemaal met het idee om (zeker na  revalidatie) actief te blijven en sport en bewegen in de thuissituatie op te pakken. 

Inschrijven

Inschrijven voor de Sport- & Beweegdag gebeurt digitaal. U kunt zich via ons inschrijfformulier inschrijven. De inschrijftermijn sluit op vrijdag 12 mei 2017 om 17.00 uur. Lees meer.

Poster Sport -en Beweegdag

<toon alle berichten