Menu

Let op! 12 mei sluit inschrijving voor Adelante Sport- & Beweegdag

10 mei 2017

Let op! Vrijdag a.s., 12 mei, is de laatste dag dat u zich kunt aanmelden voor de volledig vernieuwde Adelante Sport- & Beweegdag op donderdag 8 juni 2017. Iedereen met een lichamelijke beperking is welkom (met één begeleider)! Deelname is bijna gratis.

Het thema van de Sport- & Beweegdag 2017 is ‘blijf in beweging’. Het is belangrijk om te bewegen en om in beweging te blijven, zeker na revalidatie. Tijdens de Sport- & Beweegdag kunt u bij ons diverse sport- en beweegactiviteiten uitproberen om te ervaren of een activiteit daadwerkelijk geschikt voor u is. Er zijn zeer diverse activiteiten te doen; van aangepaste yoga, zumba en jeu de boules tot float fit, klimmen op een klimrots en rolstoeldansen bijvoorbeeld. Ontspannen of actief, gewaagd of rustig... het kan allemaal. Doet u mee?
 
Ook is er informatie te verkrijgen over waar u de beweegactiviteit kunt voortzetten, bijvoorbeeld dichter bij u in de buurt. Diverse beweegaanbieders uit de provincie Limburg zullen hun sport- en beweegaanbod presenteren. Dit allemaal met het idee om (zeker na revalidatie) actief te blijven en sport en bewegen in de thuissituatie op te pakken.
 
<toon alle berichten