Menu

Laatste kaarten voor jubileumvoorstelling Musical Unlimited te koop

23 mei 2017

De repetities zijn bijna afgelopen, nog even en het is zover... Op zondag 11 juni om 15.00 uur schitteren onze sterren van Musical Unlimited in Yaro Jungle, een prachtige en professionele musical in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

In 2017 bestaat de musicalgroep van Adelante, Musical Unlimited, vijf jaar. Daarom zal er op 11 juni een extra bijzondere musical ten tonele worden gebracht. 

Er zijn nog kaarten te koop. Komt u ook? Kaarten zijn te koop via de website van het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

Musical Unlimited is een musicalgroep voor jongeren met lichamelijke beperkingen en/of verstandelijke beperking. Musical Unlimited is onderdeel van de dagopvang van Adelante in Valkenburg. Er wordt gewerkt aan de hand van bestaand musicalrepertoire. Iedere les zijn we bezig met zang, dans en spel en geven vorm aan scènes uit een bekende musical. De lessen worden gegeven door twee ervaren musicaldocenten. Daarnaast is er een professionele begeleiding vanuit de dagopvang.

Bekijk de video van de repetities.

<toon alle berichten