Menu

Kennissessies toegangsteams WMO en Jeugdwet

18 mei 2017

Afgelopen dinsdag 16 mei, bezochten afgevaardigden van gemeente Kerkrade Adelante Kinderrevalidatie, Speciaal Onderwijs & Wonen in Valkenburg. 

Tijdens de kennissessie van 14.00 tot 18.00 uur kreeg de bezoekende gemeente meer inzicht in de producten van Adelante die Adelante biedt aan kinderen/jongvolwassenen die gefinancierd worden vanuit de Jeugdwet en WMO.

Naast deze informatie kregen de bezoekers een rondleiding, hoorden ze verhalen uit de praktijk, en bezochten ze een Villa Franca woontraincentrum van Adelante.

Samen met gemeentes kan Adelante immers nog betere zorg op maat leveren. Bent u als gemeente ook geïnteresseerd in een bezoek? Regelmatig organiseren wij kennissessies zoals hierboven beschreven. De volgende bijeenkomsten zijn op 7 september van 9.00 – 13.00 uur en op 9 november van 9.00 – 13.00 uur. Meld u aan via Adelante in Valkenburg.

<toon alle berichten