Menu

Ervaringsverhaal Adelante vroegrevalidatie

29 mei 2017

Bruce Custers (2) is gediagnosticeerd met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) als gevolg van zuurstofgebrek na een hartstilstand. Jeanny, moeder van Bruce, vertelt over de heftige tijd, maar ook over de fijne sfeer bij Adelante Vroegrevalidatie.

“Ik merkte al vrij snel na de geboorte dat er iets niet in orde was met Bruce. Zo was zijn ademhaling erg oppervlakkig en voelde hij vaak klam aan. We zijn een paar keer naar de huisarts geweest, zonder resultaat. Toen Bruce 4 maanden oud was, liet ik me niet opnieuw wegsturen en heb ik bij de huisarts een doorverwijzing geëist. Het voelde gewoon niet goed. 
Vrijwel meteen zagen de artsen van het AZM dat Bruce een hartafwijking heeft en dat het nodig was om zijn hartje te resetten. Tijdens het resetten kreeg hij een hartstilstand. Ze hebben hem 75 minuten lang gereanimeerd voordat zijn hartje weer op gang kwam. Het was voor hem en voor ons letterlijk 2 voor 12."

Lees het hele verhaal.

<toon alle berichten