Menu

Deelname team Adelante aan Wings for Life succesvol

11 mei 2017

Afgelopen zondag 7 mei deed team Adelante voor de tweede keer op rij mee aan Wings for Life, een bijzonder ren- en rol sportevenement. Op 34 locaties over de hele wereld startten mensen op hetzelfde tijdstip met de run. In Nederland vond Wings for Life plaats in Breda. Om 13.00 uur werd er gestart. De finish was niet de eindstreep maar een catcher car. Het doel van de run is om voor de catcher car te blijven, die steeds dichterbij komt. 

Team Adelante bestond dit jaar uit 24 enthousiaste renners en rollers. Het inschrijfgeld voor Wings for Life (dat volledig vergoed werd door Adelante) gaat voor 100% naar onderzoek naar de genezing van dwarslaesies. Team Adelante behaalde voltallig zonder kleerscheuren de ‘finish’. Gezamenlijk legden de deelnemers 360,94 kilometer af. Hiermee eindigde team Adelante op plek 241 op de wereldranglijst. Vorig jaar eindigden de 26 deelnemers van team Adelante met 225,42 km op plek 315. Goed gedaan allemaal, gefeliciteerd!

Wings

<toon alle berichten