Menu

Cliëntenraad Adelante presenteert Jaarverslag 2016

16 mei 2017

Cliënten van Adelante kunnen meepraten of meedenken over diverse onderwerpen. Adelante vindt medezeggenschap van cliënten belangrijk omdat het bijdraagt aan goede zorgverlening. De Cliëntenraad behartigt de algemene belangen van alle cliënten die bij Adelante in behandeling zijn. 

In het Jaarverslag Cliëntenraad 2016 leest u meer over welke adviezen de raad heeft verstrekt over diverse beleidstukken, welke initiatieven volgens het initiatiefrecht zijn genomen en leest u ervaringsverhalen van verschillende leden over hun rol binnen de Cliëntenraad.

Cover Jaarverslag Cliëntenraad 2016

De Cliëntenraad is altijd op zoek naar nieuwe leden, zoals een vertegenwoordiger van Audiologie & Communicatie of Kinderen in Valkenburg a/d Geul. U kunt zich aanmelden via: clientenraad@adelante-zorggroep.nl

Hier vindt u meer informatie over medezeggenschap bij Adelante. 

<toon alle berichten