Menu

Bijzonder muziekproject Adelante schoolband Noets Toes

6 mei 2017

Zaterdag 17 juni aanstaande houdt de schoolband van Adelante, ‘Noets Toes’, een bijzonder optreden bij de Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg. De kinderen van de Adelante mytylschool zullen  die middag iedereen verrassen met een muzikaal spektakel, samen met de kinderen van Basisschool St. Gerlachus uit Houthem.

Vanaf 14.00 uur start het optreden op de binnenplaats van de Kindervallei, onder leiding van projectleidster en vrijwilligster Jacqueline Hendriks en leerkracht Bonny Driessen. Dit is de eerste keer dat Noets Toes samenwerkt met jongeren van de reguliere basisschool uit Houthem. Iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren.

Schoolband Noets Toes bestaat momenteel uit 24 leerlingen. Er doen 17 leerlingen mee met dit muziekproject. Alle jongeren uit de bovenbouw mogen deelnemen aan Noets Toes. Eenmaal klaar met school, verlaten ze helaas de muziekband. Elk jaar komen er echter weer nieuwe enthousiaste leerlingen bij. De schoolband heeft al verschillende optredens gehad de afgelopen jaren, zoals Festival Banholt, Rodastadion, Oirsbeek ‘Talent in de Tent’, en meer. Ook hebben de jongeren een aantal jaren geleden een eigen cd gemaakt, opgenomen in een échte muziekstudio, en hebben ze een heuse cd-presentatie georganiseerd. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bonny Driessen.

Zaterdag 17 juni aanstaande houdt de schoolband van Adelante, ‘Noets Toes’, een bijzonder optreden bij de Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg. De kinderen van de Adelante mytylschool zullen  die middag iedereen verrassen met een muzikaal spektakel, samen met de kinderen van Basisschool St. Gerlachus uit Houthem.

<toon alle berichten