Menu

Adelante neemt vandaag deel aan Wings for Life

7 mei 2017

Na het succes van vorig jaar neemt Adelante ook dit jaar weer deel aan het sportevenement Wings for Life. Zowel (ex-)revalidanten en medewerkers van Adelante als familieleden konden zich inschrijven. 

Wings for Life vindt plaats op zondag 7 mei en start in Nederland om 13.00 uur in Breda. 

Wereldse run
Het idee voor de run ontstond in Moskou: wat als je de hele wereld aan het rennen kon krijgen? Iedereen, over heel de wereld, op dezelfde dag, op hetzelfde moment. Een race van epische proporties met maar één overgebleven hardloper aan het einde. Het leek een onmogelijk plan, maar het is uitgemond in de Wings for Life run die in 2014 voor het eerst plaatsvond en inmiddels voor de vierde keer georganiseerd wordt.

Ieder z'n eigen afstand
Op 34 locaties over de hele wereld starten mensen op hetzelfde tijdstip (11.00 UTC) met de run. De finish is niet de eindstreep maar een Catcher Car. Het doel van de run is om voor de Catcher Car te blijven, die steeds dichterbij komt. Hoe ver kom jij voordat de rijdende eindstreep je inhaalt?

Ren voor diegenen die dat niet kunnen
Het inschrijfgeld (dat volledig vergoed wordt door Adelante) gaat voor 100% naar onderzoek naar de genezing van dwarslaesies. Wings for Life financiert wereldwijd wetenschappelijk onderzoek en klinische studies van wereldklasse, gericht op de genezing van ruggenmergletsel. Meer informatie vind je op de website van Wings for Life.  

Wij wensen het Adelante team heel veel succes!

<toon alle berichten