Menu

Succesvolle dwarslaesiedag bij Adelante

11 april 2017

Het ging er levendig aan toe afgelopen zaterdag tijdens de informatieve dag met als thema  'Samen Doorgaan'. Adelante had deze dag georganiseerd in samenwerking met de Dwarslaesie Organisatie Nederland.

Bijna honderd deelnemers en begeleiders kwamen naar Hoensbroek om in de ochtenduren tijdens de plenaire sessie te luisteren naar boeiende presentaties. Yvette van Horn, lid Raad van Bestuur van Adelante maakte in haar welkomstwoord van de gelegenheid gebruik om de twee nieuwe revalidatieartsen dwarslaesie voor te stellen aan het publiek.

Tijdens de lunch bezochten de gasten de meer dan 25 bedrijven die vanuit stands toelichting gaven op hun producten en diensten. In de middag was er een zeer gevarieerd aanbod aan workshops, van zeer interactief of informatief tot uitermate leerzaam. De dag werd afgesloten met een feestelijke borrel.

Foto's van deze dag kunnen hier besteld worden.

<toon alle berichten