Menu

Save the date: FENAC werkconferentie over behandeling tinnitus

5 april 2017

Vanaf 2019 zal de 'Stepped-care CGT-behandeling van tinnitus' de enige evidence-based verzekerde tinnituszorg in Nederland zijn.

Dit is pas geleden vastgesteld op een bijeenkomst waarin Maastricht University: Clinical Psychological Science en Adelante Audiologie & Communicatie de resultaten presenteerden van het innovatieve implementatietraject 'Stepped-care CGT tinnitusbehandeling', dat de afgelopen drie jaar in opdracht van ZiNL en de NZa bij Libra Revalidatie & Audiologie is uitgevoerd.

Deze belangrijke ontwikkeling is voor de FENAC aanleiding om in juni een werkconferentie te organiseren voor alle AC-medewerkers (audiologen, psychologen, maatschappelijk werkers, audiologieassistenten, logopedisten en fysiotherapeuten) die bij de diagnostiek en behandeling van tinnitus betrokken zijn. De werkconferentie duurt twee dagen, donderdag 15 en vrijdag 16 juni. Nog niet alle details zijn bekend, maar noteer deze data alvast in je agenda! Lees meer.

<toon alle berichten