Menu

Online aanmelden voor Adelante Arbeidsre-integratie

13 april 2017

Sinds kort is het mogelijk én wenselijk om aanmeldingen voor Adelante Arbeidsre-integratie via onze website te doen, op deze pagina. Deze nieuwe manier van aanmelden, die de privacy en de verwijzer optimaal waarborgt, leidt tot meer efficiëntie voor verwijzers én voor Adelante. 

Alle informatie over een casus in het formulier, komt gegarandeerd veilig bij ons terecht. Het aanmelden via de website is niet alleen voor de verwijzer praktisch en efficiënt, maar de informatie wordt tevens binnen ons systeem direct op de juiste manier verwerkt. We willen verwijzers dan ook vragen gebruik te maken van deze nieuwe manier van aanmelden. Daarbij is het voor ons van groot belang dat de vraagstelling helder en specifiek wordt geformuleerd. Hoe specifieker de vraag, des te beter en sneller wij van dienst kunnen zijn.

Zoals u wellicht inmiddels hebt ervaren, correspondeert Adelante Arbeidsre-integratie inhoudelijke informatie alleen via beveiligd mailen. Wij doen dit om de kwaliteit, zorgvuldigheid en de privacy van alle betrokken partijen te kunnen waarborgen. Op het moment dat wij informatie beveiligd mailen, ontvangt u een instructie en handleiding hoe u de beveiligde mail kunt openen. Dit houdt in dat u eenmalig deze gebruikshandleiding (enkele eenvoudige stappen) moet doorlopen. In principe zou u aan de hand van de gebruikshandleiding iedere beveiligde mail moeten kunnen openen. U hoeft geen software te installeren. Op deze manier zorgen we in gezamenlijkheid dat wij volgens de aangescherpte wet privacy en datalekken kunnen werken en dit komt ten goede aan de zorg van de cliënt. Mocht u toch problemen hebben met het openen van de mail of verdere vragen neem dan contact op met het secretariaat van Adelante Arbeidsre-integratie via arbeid@adelante-zorggroep.nl.

<toon alle berichten