Menu

Zonnebloemauto te huur bij Adelante

14 maart 2017

Op familiebezoek, naar een feestje of winkelen. Met elkaar genieten is het aller belangrijkst. Maar hoe kom je daar als je gebruik maakt van een rolstoel of een scootmobiel? Het is erg fijn als je niet afhankelijk bent en zelf kunt gaan waar en wanneer je dat wilt. De Zonnebloem startte daarom met het verhuren van Zonnebloemauto’s, aangepaste personenauto’s voor rolstoel- en scootmobielgebruikers. Zo is er nooit meer gedoe om over vervoer te beschikken. Ook bij Adelante is nu een Zonnebloemauto te huur.

Inmiddels zijn er meer dan dertig Zonnebloemauto’s, verdeeld over Nederland. Ook in Hoensbroek rijdt sinds kort zo’n rolstoelhuurauto. De Zonnebloemauto is een comfortabele rolstoelauto, waar naast de persoon in de (elektrische) rolstoel nog plaats is voor vier andere personen (inclusief bestuurder). Ideaal dus voor een dagje eropuit met familie of vrienden.

Huren
Om als rolstoel- of scootmobielgebruiker de auto te kunnen huren, kan de huurder via www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto een pas aanvragen. Deze pas kost eenmalig 10 euro. Met het pasnummer is de auto daarna eenvoudig te reserveren via de hiervoor genoemde website of telefonisch via 088 – 00 16 717. Het huren van de Zonnebloemauto kost 40 euro per dag. Hierbij zijn de eerste 100 kilometer inbegrepen, elke extra kilometer kost 0,20 eurocent. De brandstofkosten zijn exclusief. U krijgt de auto volgetankt mee en levert de auto weer volgetankt in.

Verhuurlocatie
Ook Zorggroep Adelante is verhuurlocatie van de Zonnebloemauto geworden. De auto is op te halen aan de Zandbergsweg 111 in Hoensbroek. Meer informatie over de Zonnebloemauto is te vinden op www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto.

Vrijwillige chauffeurs
Soms beschikt een huurder van de Zonnebloemauto niet over een vriend of familielid die de auto kan besturen. Daarom heeft de Zonnebloem een pool van vrijwillige chauffeurs. Iedere huurder kan daar een beroep op doen.

Zonnebloemauto

<toon alle berichten