Menu

Tweejarig bestaan Villa Franca Geleen feestelijk gevierd

16 maart 2017

Eind januari hebben de jongeren van woontraincentrum Villa Franca in Geleen een heuse winterbarbecue georganiseerd. 

De jongeren deden dit vooral samen en met maar een beetje hulp van de begeleiding. De barbecue werd georganiseerd om het tweejarig jarig bestaan van Villa Franca Geleen te vieren. Alle jongeren, hun ouders, familie en de begeleiders waren aanwezig. Er was van alles lekkers, voor ieder wat wils. De woonkamer was zo ingericht dat er voor de bijna dertig mensen die kwamen een plekje was. Onder het genot van een muziekje, natuurlijk door de jongeren zelf verzorgd, werd er lekker gegeten, gedronken, gekletst en gelachen. Aan het einde van de dag ging iedereen met een tevreden gevoel en de buikjes rond naar huis. 

Winter Bbq 2

<toon alle berichten