Menu

Stem op woensdag 15 maart bij Adelante in Hoensbroek

9 maart 2017

Op woensdag 15 maart vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Wij bieden medewerkers en cliënten van gemeente Heerlen wederom de mogelijkheid om te stemmen bij Adelante in Hoensbroek.

Waarom?
Tweede Kamerverkiezing

Wanneer?
Woensdag 15 maart van 13.45 tot 15.15 uur.

Waar?
Bij het stembureau dat de gemeente speciaal heeft ingericht bij de hoofdingang van Adelante in Hoensbroek.

Hoe?
Neem uw stempas en identiteitsbewijs mee.

Over de stempas
Om te stemmen u een stempas nodig. Inwoners van de gemeente Heerlen (18+) krijgen hun stempas thuis bezorgd. Als u gaat stemmen moet u een identiteitsbewijs meenemen (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Zonder stempas en identiteitsbewijs kunt u niet stemmen.

Wie kunnen stemmen?
Inwoners van de gemeente Heerlen. Personen die in Heerlen wonen (ingeschreven staan) kunnen in heel Heerlen stemmen, ook bij Adelante.

Overige personen
Personen die bij Adelante verblijven maar in een andere gemeente wonen, dienen de stempas om te laten zetten in een zogenaamde kiezerspas, als ze zelf willen stemmen.

Dat kan op twee manieren:

  1. Persoonlijk: door naar uw woongemeente te gaan.
  2. Schriftelijk: door het formulier “Verzoek om met kiezerspas te stemmen” op te sturen naar uw woongemeente. U krijgt dan een aparte stempas waarmee in heel Nederland gestemd kan worden. Het formulier is te verkrijgen bij hetPatiëntenservicebureau en de receptie.
<toon alle berichten