Menu

Open dag Wieënhof Venray druk en succesvol

27 maart 2017

Afgelopen zaterdag 25 april werd in medisch centrum Wieënhof Venray (een poliklinisch dependance van de revalidatieafdeling van het VieCuri ziekenhuis in Venlo) een open dag gehouden.

Aanleiding was het 5-jarig bestaan van deze dependance. In het Medisch Centrum Wieënhof zijn naast de poliklinische revalidatie-unit diverse andere 1e en 1½e lijns voorzieningen aanwezig. Enkele voorbeelden hiervan zijn een apotheek, een huisartsenpraktijk, een fysiotherapiepraktijk, een poli dermatologie, een travelklinick, podotherapeutisch instituut, een centrum met gespecialiseerde verpleegkundige zorg etc.

De open dag werd druk bezocht. Om het verkeer in goede banen te leiden waren zelfs enkele verkeersregelaars actief. Een speurtocht met een leuke attentie zorgde ervoor dat alle 'open zorgaanbieders' bezocht werden. Op de revalidatieafdeling was naast kijken en luisteren ook een 'doe-parcours' uitgezet. Vooral voor de kinderen was dit een leuke manier om met de afdeling kennis te maken. Voor Adelante Ziekenhuisrevalidatie (OOZ) was dit de eerste openbare presentatie in de regio Noord-Limburg na overname van de revalidatieafdeling van het VieCuri ziekenhuis.

Bezoekers bleken zeer geïnteresseerd, niet alleen in de mogelijkheden in Venray, maar vooral ook in de andere onderdelen van Adelante. De medewerkers van Adelante hebben de dag rond 16.00 uur afgerond met een tevreden gevoel. 

Open dag Wieëenhof

<toon alle berichten