Menu

Leuke ouder-kind-ochtenden bij Adelante vroegrevalidatie

27 maart 2017

Vorige week hebben de ouder-kind-ochtenden in de peutergroepen plaatsgevonden. Deze keer stond het thema 'bewegen' centraal.

De fysiotherapeuten van de vroegrevalidatie hadden een leuk programma opgesteld. Er was ruimte voor plezier en er werd ingespeeld op vragen van de ouders. Zowel de kinderen, ouders als ook het personeel hebben genoten van deze actieve ochtend.

Kikker, Nijntje, Dikkie Dik en Dribbel zijn de vier peutergroepen van de vroegrevalidatie van Adelante. Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen in Valkenburg terecht voor therapie en behandeling in de groep. Ons enthousiaste revalidatieteam staat klaar om zo optimaal mogelijk bij de behoeften van het kind aan te sluiten. Lees meer over vroegrevalidatie bij Adelante.

 

Vroegrevalidatie_ouder-kind-ochtenden

<toon alle berichten