Menu

Huurder zwembad Adelante Hoensbroek beste zwemlesaanbieder van Nederland

5 maart 2017

Zondag 5 februari jl. is in Zwembad De Kwakel in Utrecht de awardwinnaar voor 'beste zwemlesaanbieder van 2016' bekendgemaakt. 

Per provincie werd een winnaar uitgeroepen en er werd een landelijke winnaar bekendgemaakt. De landelijke winnaar is Zwemschool van Tongeren. Deze zwemschool huurt het nieuwe zwembad van Adelante in Hoensbroek twee avonden per week en twee weekenddagen voor zwemlessen. Gefeliciteerd! (en wat een mooie scores:)

Communicatie: 8,4
Kwaliteit zweminstructeurs: 8,9
Lengte van de wachtlijst: 7,2
Prijs/kwaliteits verhouding: 8,4
Groepsgrootte: 8,4
Frequentie zwemles: 8,6

Op de website http://www.nederlandsezwembaden.nl konden bezoekers een klantcijfer geven aan een zwemles aanbieder (zwemschool, zwembad of zwemvereniging). De benoeming van ‘Beste zwemlesaanbieder van Nederland’ is tot stand gekomen door zwemlesaanbieders met minimaal 36 beoordelingen op jaarbasis mee te nemen als potentiele winnaar voor de verkiezing. 

 

Beste Zwemschool 2016_Zwemschool van Tongeren Adelante

<toon alle berichten