Menu

Grote hulp in Valkenburg dankzij NLdoet

16 maart 2017

Het Oranje Fonds organiseerde op 10 en 11 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer ‘NLdoet’; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. 

Adelante Kinderrevalidatie, Speciaal Onderwijs & Wonen in Valkenburg had het geluk om zowel in de ochtend als in de middag mensen te mogen ontvangen in het kader van deze actie. In de ochtend ontvingen we zes medewerkers van MEE. Zij hebben onze bibliotheekkasten netjes schoongemaakt. Ook bij de Vroegrevalidatie werd er flink gepoetst door deze vrijwilligers. Heerlijk om de lente zo schoon te beginnen! In de middag kwamen onze maatjes van United World College in Maastricht. Zij hadden al weken naar deze middag toegewerkt door zelf spelletjes te bedenken en maken die we daarna samen konden spelen. Het was een heus circuit van zes spellen voor de kleuters en zes spellen voor groep 3 en klas paars. Ringwerpen, ballen gooien, kleuren, bingo, schat zoeken… onze maatjes hadden goed hun best gedaan. Wat hebben we weer een lol beleefd samen! Na ieder spel kregen de kinderen een sticker op een zelfgeknutselde stickerkaart en na afloop mochten ze een broche uitkiezen, waar ze allemaal heel trots mee rondliepen. Bedankt vrijwilligers!

 

NLdoet in Valkenburg

<toon alle berichten