Menu

Adelante organiseert voor 42ste keer Sport- en Beweegdag

31 maart 2017

Op donderdag 8 juni 2017 zal de 42ste Sport- en Beweegdag plaatsvinden bij Adelante in Hoensbroek. Een dag van ontmoeting, van sport en van gezelligheid.

De Sport- en Beweegdag 2017 wordt in een nieuw jasje gegoten. Een nieuw gebouw, nieuwe ideeën. Doelstelling van onze sportdag is om mensen met een lichamelijke beperking (en hun begeleider(s)), kennis te laten maken met verschillende beweegactiviteiten en aanbieders. Adelante wilt u laten zien en ervaren wat het belang van sport en bewegen is. Hiervoor reiken we u tijdens de Sport- en Beweegdag allerhande manieren/producten/activiteiten/organisaties aan om, ondanks uw beperking, een actieve leefstijl na te streven. En natuurlijk, staat, zoals voorgaande jaren, gedurende de gehele dag ‘het gezellig samenzijn’ hoog in het vaandel.  

Save the date
Uitnodigingen voor de Sport- en Beweegdag 2017 volgen medio april. U kunt zich dan inschrijven voor deelname via onze website. Hou alvast de datum gereserveerd. Meer informatie volgt!

Sport - En Beweegdag 2017

Foto uit de oude doos van één van de eerste Sportdagen.

<toon alle berichten