Menu

Nieuw: korte cursus ‘Omgaan met dyslexie, hoe doe je dat?’

22 februari 2017

Enkele keren per jaar starten wij een korte cursus met een groep ouders en kinderen voor het leren omgaan met dyslexie. 

De kinderbijeenkomsten zijn gericht op het leren omgaan met het hebben van dyslexie, het lotgenotencontact (‘ik ben niet de enige’), maar ook samen positieve ervaringen opdoen. Bij de ouderbijeenkomsten kunt u in een veilige omgeving uw vragen over de dyslexie van uw dochter/zoon stellen. Tijdens de bijeenkomsten wordt duidelijk wat dyslexie is. Veel ouders hebben vragen over de mogelijkheden/toekomst van een kind met dyslexie. Binnen de ouderbijeenkomsten is hier aandacht voor. Daarnaast krijgen ouders tijdens een van de bijeenkomsten de mogelijkheid om kennis te maken met digitale hulpmiddelen voor het ondersteunen van kinderen met dyslexie. Er vinden in totaal vier bijeenkomsten plaats van ongeveer twee uur per keer op woensdagmiddagen. Deelname is gratis.

Lees meer.

<toon alle berichten