Menu

Aandacht voor tinnitus tijdens open dag Adelante Hoensbroek op 18 maart a.s.

24 februari 2017

Op zaterdag 18 maart van 10.00 tot 16.00 uur houdt Adelante in Hoensbroek open dag. Tijdens deze open dag kunt u een kijkje komen nemen achter de schermen van ons volledig vernieuwde revalidatiecentrum. Parkeren, toegang, koffie en thee zijn gratis. 

We organiseren een aantal interactieve presentaties en demonstraties en er zijn diverse informatiestands. Er is voor jong en oud iets te doen tijdens onze open dag. U krijgt een indruk van het revalidatietraject dat mensen bij ons doorlopen, van hoe wij onderzoek en innovatie daar bij inzetten en van de zorg die Adelante heeft voor kinderen en volwassenen met gehoor-, spraak- taal- of communicatieproblemen. Samen halen we het beste uit onszelf, dat zult u zien. Laat u verrassen: kom en beleef het op onze open dag!

Aandacht voor tinnitus
Adelante geeft meer uitleg over oorsuizen tijdens haar open dag. Het gebouw van Audiologie & Communicatie aan de overzijde van het hoofdgebouw is ook geopend. Oorsuizen, oftewel tinnitus, is een groeiende aandoening die vooral onder jongeren toeneemt (filmpje preventie oorsuizen). Ruim 1 miljoen mensen hebben inmiddels een vorm van oorsuizen. Mensen die een constante piep, suis of fluit horen, krijgen vaak van hun arts de boodschap ‘het is niet te genezen, leer er maar mee leven’. Dat laatste is echter makkelijker gezegd dan gedaan, maar er is wel degelijk hulp te halen. Zien we u op 18 maart in Hoensbroek?

Poster open dag Adelante Hoensbroek_18 maart 2017

<toon alle berichten