Menu

G-Stars Roda JC spelen vriendschappelijk tegen Ajax

5 december 2017

Voor onze G-Stars van Roda JC stond er zondag 26 november jl. een speciale dag op het programma. We zijn met de G-Stars van Roda JC naar de wedstrijd AJAX - RODA JC geweest. Tijdens de rust hebben ze een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen het G-Team van Only Friends (Ajax Foundation).

Na het fluitsignaal voor rust liepen de G-spelers van beide teams in een lange rij richting de middencirkel. Na een paar mooie woorden van John Heitinga mochten de spelers aantreden voor hun moment van glorie. Op twee veldjes werden wedstrijdjes van 6 tegen 6 gespeeld. Na afloop van deze wedstrijdjes mochten de toppers nog een ererondje door de Arena lopen en onder luid applaus liepen de spelers weer de catacomben in. Het was een onvergetelijk en mooie dag! Lees meer: http://bit.ly/2BqiLUn

G-stars Tegen Ajax

<toon alle berichten