Menu

Adelante Gala wint Specsavers actie

7 december 2017

De jongeren van Adelante leerweg VSO Praktijk in Valkenburg hebben alle reden om te juichen! Hun ‘Adelante Gala 2018’ heeft namelijk de spaarwedstrijd van Stichting Specsavers Steunt gewonnen. Vorige week gaven jullie massaal gehoor aan onze oproep om onze jongeren te laten schitteren, waarvoor onze grote dank! 

In de Specsavers-winkel in Maastricht komt binnenkort een spaarbox te staan. Per klant die een montuur of hoortoestel koopt, doneert elke Specsavers-winkel automatisch een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. Klanten doneren in principe niet, maar geven symbolisch met een muntje in de spaarbox aan het goede doel. Zo wordt in een jaar tijd een mooi bedrag bijeen gespaard.

Wij verheugen ons nu al op die mooie gala-avond, waarop onze jongeren voor één keer de ster van de avond mogen zijn. De voorpret kan - mede dankzij jullie - beginnen!

Bedankt Voor Uw Stem

<toon alle berichten