Menu

Stem voor een gala voor onze jongeren

23 november 2017

Help onze jongeren van het Voortgezet Speciaal Onderwijs te laten schitteren! Zij doen namelijk mee aan de goede doelen actie van Stichting Specsavers Steunt.

Het goede doel ‘Adelante Gala 2018’ wil de jongeren met een meervoudige complexe handicap van ons Voortgezet Speciaal Onderwijs laten schitteren tijdens een ware gala-avond. Dat zij voor één keer de ster van de avond mogen zijn! Met speciaal vervoer komen zij in hun prachtigste galakleding naar Valkenburg, waar zij via de rode loper hartelijk worden ontvangen en in de watten gelegd. Toegezongen door verschillende artiesten beleven zij een avond vol glitter & glamour.

Hoe kunt u helpen? Door uw stem uit te brengen op het goede doel ‘Adelante Gala 2018’ via deze link: https://goo.gl/UJNgnQ

Als we winnen, wordt een jaar lang voor ons gespaard. Met deze financiële bijdrage kunnen we onze jongeren een onvergetelijke avond bezorgen. De actie loopt tot en met 30 november 10.00 uur. u stemt toch ook? Alvast bedankt!

Goede Doelen Gala

<toon alle berichten