Menu

Presentatie van Machteld Huber over 'Positieve Gezondheid'

29 november 2017

Maandag 27 november gaf Machteld Huber in de aula van Adelante in Hoensbroek een presentatie over haar concept 'Positieve Gezondheid'.

Arts/onderzoeker Machteld Huber is landelijk heel bekend vanwege haar concept. In 2015 is ze zelfs uitgeroepen tot meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid. Machteld heeft een kijk op ziekte en gezondheid, die veel draagvlak heeft zowel landelijk als ook internationaal. Deze middag stond dan ook in het teken van positieve gezondheid en revalidatie. De inspirerende presentatie van Machteld is voor Adelante een mooi moment om stil te staan bij de mogelijke rol die positieve gezondheid in het veld van revalidatie en audiologie kan spelen voor nu en later. 

Machteld Huber _positiviteit

<toon alle berichten