Menu

Adelante maatschappelijk partner van Roda JC - AZ

15 november 2017

Zondag 19 november as. speelt Roda JC tegen AZ, een wedstrijd die geheel in het teken staat van G-Stars (talenten met een beperking). We zijn enorm trots dat Adelante maatschappelijk partner is van deze wedstrijd!

Sporten en bewegen is voor kinderen met een beperking of een chronische ziekte vaak een hindernis die moeilijk te nemen is. Waar Roda JC en Adelante beiden naar streven is zo veel mogelijk kinderen met een beperking aan het sporten en bewegen te krijgen. De sportschool of vereniging om de hoek biedt vaak onvoldoende mogelijkheden, zowel qua faciliteiten als begeleiding. Deze drempel voor deze kinderen die willen voetballen, hebben wij kunnen weghalen. Met het Roda JC G-Star Team en Roda JC G-Stars United laten we talenten met een beperking schitteren. Want niet voor niets is ons motto bij Adelante ‘Haal het beste uit jezelf!” 

Maatschappelijk Partner Roda JC AZ

<toon alle berichten