Menu

Wie komt ons rolstoelrugbyteam versterken?

5 oktober 2017

Ben je lichamelijk beperkt en op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging of een manier om je conditie op peil te houden? Dan zoeken wij jou! 

Elke woensdag van 17.00 tot 18.30 uur biedt Adelante een les rolstoelrugby aan in de sporthal van Adelante in Hoensbroek. Iedereen met een lichamelijke beperking is welkom, mits beide handen ingezet kunnen worden. Je hoeft niet perse een rolstoelgebruiker te zijn. Er wordt geen basisniveau gevraagd. Je vaardigheden in rolstoelgebruik en spel nemen toe naarmate je langer meespeelt.

Het huidige rolstoelrugbyteam is een gemengd gezelschap. Jong, oud, man, vrouw, diverse aandoeningen, fanatiekelingen en gezelligheidsmensen… Onder professionele begeleiding van twee therapeuten van Adelante wordt er in 1,5 uur tijd enthousiast getraind.  

Wil jij een keer komen kijken of vrijblijvend en gratis een les meedoen? Dat kan elke woensdag! We zien je graag om 17.00 uur in de sporthal. Bij voorkeur meld je je van te voren even aan door een mail te sturen naar het Adelante Sportloket (sportloket@adelante-zorggroep.nl). Via het Sportloket is tevens meer informatie verkrijgbaar.

Neem sportkleding, sportschoenen en een handdoek mee. Voor een aangepaste rolstoel (met bumper, zonder rem) wordt gezorgd. Abonnementskosten bedragen €17,25 per maand.

Hopelijk tot snel!


Rolstoelrugby

<toon alle berichten