Menu

Trots op (her)certificeringen

17 oktober 2017

Afgelopen week heeft Adelante voor alle locaties en ondersteunende diensten de (her)certificering voor ISO 9001:2015 en NTA 8009:2014 ontvangen van DNV GL. Een organisatie met deze keurmerken heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant altijd centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening. En daar zijn wij trots op.

ISO 9001 is een internationale kwaliteitsnorm. In deze norm staan eisen om kwaliteitsmanagementsystemen te standaardiseren, meetbaar en controleerbaar te maken. In 2015 is de norm vernieuwd en is de nieuwe ISO 9001:2015 norm gepubliceerd.

De NTA 8009 staat voor Norm Technische Afspraak 8009. In deze norm staan de eisen beschreven waaraan veiligheidsmanagementsystemen (VMS) van ziekenhuizen aan moeten voldoen. Door deze norm te implementeren in ons veiligheidsmanagementsysteem, beheersen we de risico's en vergroten we de patiëntveiligheid.

DNV GL is een van de grootste certificatie-instellingen wereldwijd. De drijfveer van DNV GL is het waarborgen van leven, eigendommen en het milieu. Vanuit deze doelstelling helpt DNV GL organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun bedrijfsvoering te verbeteren.

<toon alle berichten